Så blev porten til Rekompileret åbnet

Rekompileret Ensemblet

Her i det allerførste blogindlæg, har vi valgt at fortælle lidt om hvad
Rekompilleret egentlig er for en størrelse. Rekompileret er en ny 100% non-profit musikplatform, med en anderledes indgangsvinkel til musikken. Vi vil nemlig udelukkende fokusere på remix, og gode journalistiske blogindlæg om den danske musikscene.

Hver anden måned svarende til 6 gange om året, vil vi her på sitet udgive en ny
kompilation til fri download. Den vil blive lagt op i 30 dage, så derfor gælder
det om at få hentet musikken, inden måneden udløber. Kompilationen kommer til
at indeholde i alt 10 tracks, fra både etablerede såvel som upcoming
producere.

To gange i løbet af udgivelsesmåneden, inviterer vi så gæsteskribenter som skal stå for et blogindlæg, der som udgangspunkt kommer til at omhandle aktuelle emner fra musikverdenen. I perioden hvor vi ikke har en kompilation til download, kan du i stedet læse de månedlige blogs. Derudover kan du naturligvis holde dig opdateret på Rekompilerets facebookside i forhold til nye udgivelser, aktivitet etc. Sidst men ikke mindst vil hver udgivelse indeholde et unikt cover, lavet forskellige kunstnere. Dermed giver Rekompileret samtidig plads til den visuelle del.

Journalistikken og kompilationern kommer til at drive værket, men for at det ikke bare bliver endnu en musikblogging-page, vil vi bidrage til at sammentømre et stærkt netværk blandt kunstnerne, give respons på indsendt materiale, arrangere fester, forums med foredrag, udgive magasiner og meget mere. Alt dette skal i nok blive informeret nærmere om, når vi kommer så langt.

Vi er altid på jagt efter nye tracks så hvis du ligger inde med et remix, så er du hjertelig velkommen til at sende det til os.

Bag Rekompileret står 5 drenge; En konceptudvikler, en designer, en websnedker, en musiker og en tekstforfatter. Fælles for os alle, er passionen og interessen for musikken, og netop derfor har vi valgt at bidrage til at skabe endnu mere fokus på remix-markedet.

Til sidst vil vi blot understrege at Rekompileret er en hyldest til de udvalgte danske producere/remixere, men vigtigst af alt, en digital musikplatform hvor I kan finde ny musik der både passer til kaffebaren og dansegulvet.

Venlig Hilsen,
Kenneth, Marcus, Rasmus, Rune og Jarl
Rekompileret Ensemblet