DORMA 21 anbefaler Distortion

Sandra Lou Neergaard

Hos pladebutikken DORMA 21 i Birkegade på Nørrebro, har de svedige vinyler på hylden. Kaffe har de også, og fra tid til anden, en lille forfest - og selvfølgelig altid lyden af god elektronisk musik. Læs med og se hvad de skal høre til Distortion

1. Hvad skal i høre? Vi skal helt sikkert høre holdet fra L.I.E.S. til finalparty og Jeff Mills på boxen er også et must. Desuden har vi mange dygtige venner af Dorma som spiller rundt omkring til de mange gadefester, herunder Cluster-kollektivet, drengene bag BULK og house-drengene Mar & Mikkel, Mads Bjerregaard og Dee Brown.

2. Hvor skal i feste? Ovennævnte DJs er især at finde på Nørrebro hvor vi fester til Clusters 24-timers fest der starter på Elmegade, flytter videre til Dorma 21 når gaderne tømmes og som sluttes af med tunnelfest i Sølvgade fra 02-16 ! Vi skal også forbi Dronning Louises Bro til BULK vs. Vektor og ikke mindst Baggensegade, hvor de danske housekonger hører til -desuden skal vi også et smut forbi Santinos Fantasy Land på Global.

3. Hvorfor elsker i Distortion? Det vi i Dorma 21 holder af ved Distortion er klart de små initiativer, der sætter musikken i fokus med ordentlige DJs og god stemning - så er det selvfølgelig også skønt at den elektroniske genre når længere ud til mængderne for en stund.

DORMA crewet spiller undergrunds house onsdag d. 29/5 fra 22-02, se mere her: https://www.facebook.com/events/542850345758451/

Følg DORMA 21 her: https://www.facebook.com/dorma21?fref=tstarget=